Όροι Χρήσης του Forum

Πήγαινε κάτω

Όροι Χρήσης του Forum Empty Όροι Χρήσης του Forum

Δημοσίευση  Dreamcatcher Την / Το 24/5/2011, 01:58

Όροι Χρήσης Forum


1. Η γλώσσα του forum είναι η Ελληνική. Απαγορεύονται τα greekenglish. Σε περίπτωση εντοπισμού ο χρήστης θα παρακινείται για να επεξεργαστεί το σχόλιό του και να το διορθώσει γράφοντάς το στην ελληνική γλώσσα.

2. Κάθε χρήστης του φόρουμ οφείλει να αντιμετωπίζει όλους τους άλλους χρήστες με σεβασμό. Κάθε περίπτωση ασέβιας, προσβολής ή ρατσιστικής αντιμετώπισης θα επιφέρει συνέπειες στον χρήστη που το διέπραξε. Αρχικά θα προειδοποείται και στην συνέχεια ανάλογα την έκταση του περιστατικού θα τιμωρείται με ανάλογο αποκλεισμό. Άν το περιστατικό είναι σφορδό ενδέχεται και η διαγραφή του χρήστη.

3. Κάθε χρήστης δικαιούται να έχει ένα και μοναδικό λογαριασμό. Όταν θα ανιχνεύονται διπλοί λογαριασμοί που ανήκουν στον ίδιο χρήστη θα διαγράφονται αμφότεροι μετά από σχετική προειδοποίηση προς τον δικαιούχο του λογαριασμού.

4. Κάθε χρήστης θα πρέπει να λαμβάνει υπόψιν του πως οι συμβουλές που δίνονται για ασκήσεις- διατροφή-θεραπεία πάνω σε κάποιο πρόβλημα δίνονται χωρίς οι instructors και οι experts να έχουν πλήρη γνώση του προβλήματος που έχει ο καθένας. Επομένως οι σύμβουλοι δεν φέρουν καμία ευθύνη για την αποτελεσματικότητα των προτάσεών τους ενώ συνίσταται επίσκεψη σε γιατρό πριν απευθυνθείτε σε εμάς.

5. Επιτρέπεται η διαφήμιση ή η προώθηση προιόντων και υπηρεσιών κατόπιν συμφωνίας με τους διαχειριστές του forum. Ο χώρος της διαφήμισης θα είναι η "υπογραφή" του χρήστη. Η ελεύθερη και συνεχή διαφήμιση (spamming) θα τιμωρείται με αποκλεισμό και διαγραφή των αντίστοιχων σχολίων.

6. Σε περίπτωση αναδημοσίευσης πρέπει να αναφέρεται η πηγή από την οποία προήρθε η πληροφορία και ο συντάκτης αυτής. Οι διαχειριστές του forum θα σας το υπενθυμίζουν σε περίπτωση αμέλειας.

7. Πριν την δημιουργία νέου θέματος θα ήταν θεμιτό να υπάρξει μια σχετική αναζήτηση έτσι ώστε να μην υπάρχουν διπλότυπα παρόμοιων θεμάτων. Οι διαχειριστές του forum όταν βρίσκουν θέματα με παραπλήσιο θέμα θα τα συγχωνεύουν.

8. Καλό είναι να αποφεύγονται τα διπλά-συνεχόμενα σχόλια (post) από τον ίδιο χρήστη. Οι χρήστες μπορούν να επεργαστούν τα προηγούμενα σχόλια προσθέτοντας το καινούργιο απόσπασμα. Οι διαχειριστές του forum θα επεξεργάζονται τέτοιου είδους σχόλια και θα τα προσθέτουν στο τέλος του πρώτου σχολίου σε περίπτωση εντοπισμού τους.

9. Για ευνόητους λόγους απαγορεύεται η δημοσίευση και αναδημοσίευση πορνογραφικού υλικού. Οι χρήστες που παραβαίνουν τον κανόνα αυτό θα διαγράφονται από το φόρουμ.

!!! Καλή πλοήγηση !!!


Έχει επεξεργασθεί από τον/την Mrs.Stulf στις 15/6/2011, 06:40, 9 φορές συνολικά (Λόγος της επεξεργασίας : minor edit, formatting text)
Dreamcatcher
Dreamcatcher
Διαχειριστής

Αριθμός μηνυμάτων : 95
Ημερομηνία εγγραφής : 18/05/2011
Ηλικία : 30
Τόπος : Αθήνα

https://twitter.com/#!/dim_kapsallas

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή

- Παρόμοια θέματα

 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης